Jag har Ă€ntligen flyttat!😍

Det kÀnns som att det Àr en evighet sedan jag köpte min nya lÀgenhet, vilket det dryga KVARTAL som gÄtt sedan jag skrev pÄ kontraktet den sista november, onekligen har kÀnts som. Livet har testat mig och de runt mig under mÄnaderna som passerat och förmodligen Àr det dÀrför det kÀnns sÄ overkligt att FINALLY vara hÀr i min Àlskade nya lÀgenhet.

Nu ikvĂ€ll stĂ€ngde och lĂ„ste jag dörren till Drömmis 1.0 för sista gĂ„ngen. Pappa hjĂ€lpte mig att hĂ€mta de allra sista smĂ„prylarna som var kvar (gardinstĂ€nger, min gamla dammsugare, tavlan med Ă€ngsblommor som jag haft över min soffa och lite annat – en lĂ„da fylld av de sista resterna av de kapitel i mitt liv som har Ă€gt rum i den dĂ€r lĂ€genheten) och det var en underlig kĂ€nsla att slĂ€cka lyset i hallen, stĂ€nga dörren och gĂ„ nedför trapporna en sista gĂ„ng.

Imorgon bitti kliver stÀdfirman in dÀr för att stÀda bort de sista spÄren efter min flytt. Tidigare idag var jag och skrev pÄ fullmakt och de papper som behöver skrivas pÄ för tilltrÀdet. TilltrÀdet som jag inte nÀrvarar vid eftersom jag börjar mitt nya jobb pÄ mÄndag!!
Det hĂ€nder mycket i mitt liv för tillfĂ€llet, kort sagt. LĂ„t mig förtydliga: Det hĂ€nder mycket BRA i mitt liv. Är sĂ„ tacksam över min tillvaro just nu. 💛

Jag kommer att visa mer av Drömmis 2.0 snart (OBVI), men jag har lite smÄfix som ska ordnas av hantverkare, sÄ det fÄr vÀnta tills det Àr klart.

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *