Living in winter, I am your summer

Idag går vi in i maj, aka min FÖDELSEDAGSMÅNAD! 🤩 Det här året har verkligen bara rasat förbi so far – jag vill verkligen försöka ta tillvara på nuet lite mer i maj. (Ja, jag kräktes lite i munnen av att skriva den meningen… Men det är sant.)
Pionsäsongen har inletts och det ger mig så mycket lyckopirr i magen att det är löjligt. Jag haffade den sista igår i blomsteraffären, den stod ensam kvar i vasen i ”plockrummet”.
Fredagsdrink med Matilda på Krokens altan i fredags! ”APPEARENCE” är det godaste jag vet just nu. Skulle gärna ha en här och nu. NO SHAME.
Jag har äntligen fått bort den sista och enda lådan som har stått kvar framme sedan jag flyttade in, närmare bestämt den kaosartade ”allt smått i kökslådorna”-lådan. I fredags levererades dels den här RÅSKOG-rullvagnen och hyllor till min garderob (som är monterad och klar nu! Underbart) samt till min ”förvarings-kattvind”. Det är skönt att börja få ordning på detaljerna som inte SYNS, men som märks i min vardag.
Och så slutligen, på tal om pioner: För drygt 10 år sedan hade jag Stella McCartney-parfymen ”Stella in two Peony” och ääälskade den. Nu när jag framförallt det senaste året har blivit som besatt av pioner så har den parfymen poppat upp i mitt minne och jag har sökt efter den och insett att det var många år sedan den fanns på marknaden. HOWEVER!!!!!!!! så passerade jag av en ren slump ett bord med Stella-parfymer på Åhlens häromdagen, när jag var på väg tillbaka till kontoret från mitt stammis-Joe & the Douche (aka the juice). OCH SÅG DEN HÄR. SOM TYDLIGEN FUNNITS I TYP TVÅ ÅR?! Sjukt att jag missat. Nu är den iaf i min ägo och jag är mycket lycklig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *