Om mig

Jag heter Jessica, är 33 år, jobbar som marketing Producer på H&M, är en tedrickare av rang, tv-spelsnörd och kattfantast som menar att det finns en Taylor Swift-låt för alla situationer. Jag har haft träning lite som en hobby under många år, men sedan drygt fem år tillbaka så har jag blivit en frälst löpare. Ni vet en sådan där jobbig som man ser springa i vilken väderlek som helst.

Jag gillar katter. Och med gillar så menar jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR. Jag har haft äran att få vara slav under två stycken, Lizzie och Puff. Sedan november -18 är det dock bara jag och Puff.

Jag arbetar i Stockholm men bor i Nynäshamn, i min vindslägenhet i ett 100 år gammalt hus, med snedtak och dusch i köket. Jag älskar den.

Om jag ska någonstans så har jag oftast en kaffe i handen när jag anländer, för kaffe on the go gör mig lycklig, oavsett om det är en caramel macchiato på sojamjölk med 2 extra shots från Starbucks eller en vanlig jäkla kaffe från Pressbyrån. (Som en direkt följd av denna faiblesse har jag mer ofta än sällan kaffefläckar på mina kläder.)
Och så gillar jag vin. I goda vänners lag, så att säga. Mycket vin. Man kan kanske summera hela min person som någon som gillar drycker, helt enkelt? Tja, ja, jo. Varför inte?

Om mitt bloggande:
Jag har bloggat sedan 2006, tyvärr (?) så finns de äldsta inläggen inte kvar (eftersom jag bloggade på en skitsajt då) och från 2007 fram till 2010 så bloggade jag på en bloggsajt som tyvärr gått i graven (”tyvärr” eftersom jag glömde bort att ladda ner mitt arkiv därifrån innan de lade ner ).
Jag bloggar om det som faller mig in, men sedan 2013 så driver jag även en mer nischad julblogg: ”Baby it’s cold outside” där jag bloggar mest vintertid.